دوره 7، شماره 2 - ( تابستان 1400 )                   دوره 7 شماره 2 صفحات 236-215 | برگشت به فهرست نسخه ها

Etemad Dehkordy A. Some Applications of Casorati Curvature for Statistical Submanifolds of Sasakian Statistical Manifolds and Locally Homogeneous, Quasi-Umbilical Hypersurfaces. mmr 2021; 7 (2) :215-236
اعتماد دهکردی اعظم. کاربردهایی از انحنای کازوراتی برای منیفلدهای آماری و ابررویه‌های شبه مرکزی همگن. پژوهش های ریاضی. 1400; 7 (2) :215-236

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکدۀ علوم ریاضی ، ae110mat@cc.iut.ac.ir
در این مقاله در بخش ابتدایی هندسۀ آفین به‌عنوان زمینۀ اصلی کار فرض می‌شود. سپس بیان مفصلی از مقدمات لازم در زمینه‌های نسبتاً متفاوت داریم. در این بخش زیرمنیفلدهای آماری از منیفلدهای آماری ساساکین با انحنای ثابت  به‌عنوان موضوع محوری در نظر می‌گیرریم. سپس با یک روند تقریباً مفصل، یک نامساوی بهینه بین انحنای عددی نرمال شده تعمیم یافتۀ یک زیرمنیفلد، به‌عنوان خاصیت ذاتی و انحنای -کازوراتی آن به‌عنوان یک خاصیت بیرونی به‌دست می‌آوریم. در ادامۀ آن شرط وجود تساوی در نامساوی بین این دو انحنا را هم تعیین می‌کنیم. نتیجۀ مستقیمی از این مطلب وجود یک نامساوی بهینه بین انحنای عددی نرمال شده و انحنای کازوراتی است. در بخش دوم با استفاده از انحنای کازوراتی با قابلیتی بیش‌تر از انحنای مقطعی، نتایجی در مورد ابررویه‎‌های شبه مرکزی موضعاً همگن در فضا فرم‌ها با  انحنای صفر را به‌دست می‌آوریم. این مطالب به بیانی تحلیلی و جبری برای ابررویه‌‌های شبه مرکزی موضعاً همگن منجر می‌شود که کارایی مدل‌های آفین را در استفاده از نرم‌افزارها موجب می‌شود.
نوع مطالعه: علمی پژوهشی بنیادی | موضوع مقاله: جبر
دریافت: 1397/8/23 | ویرایش نهایی: 1400/5/16 | پذیرش: 1398/7/15 | انتشار: 1400/6/10 | انتشار الکترونیک: 1400/6/10